Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

cd&v Kasterlee met verbrede lijst en burgemeester Ward Kennes als lijsttrekker naar gemeenteraadverkiezingen

Ward Kennes

Maandagavond heeft de ledenvergadering van CD&V Kasterlee twee belangrijke beslissingen genomen met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024.

De leden hebben beslist dat ook inwoners die geen lid zijn van cd&v maar die zich voor de lokale gemeenschap willen inzetten, samen met ons een ploeg kunnen vormen.

Om duidelijk te maken dat de lijst openstaat voor onafhankelijke kandidaten, zullen we onder de naam ‘cd&v teamKLT’ deelnemen aan de verkiezingen.

Het wordt een bundeling van positieve krachten die zich in ons programma en onze waarden herkennen. Daarbij verwijst KLT uiteraard naar onze 3 dorpen Kasterlee, Lichtaart en Tielen. “Team KLT staat voor een sterk dorpenbeleid midden de mensen en voor een bestuur waarin mandatarissen uit zowel Kasterlee, Lichtaart als Tiel en in de gemeenteraad en in het college vertegenwoordigd zijn”,  zegt afdelingsvoorzitter Rein Sobrie.

Burgemeester Ward Kennes werd aangeduid als lijsttrekker van de lijst ‘cd&v team KLT’. “Ik wil graag mijn rijke politieke ervaring ook de volgende 6 jaren ten dienste stellen van onze gemeente en haar inwoners,” zegt Kennes.

Er staan weer heel wat uitdagingen te wachten om samen met een sterk en divers team aan te pakken. Zoals het masterplan Tielen, een krachtig dorpenbeleid, ondersteuning van het verenigingsleven, samenhorigheid bevorderen, onze visie op open ruimte en wonen of lokale klimaatmaatregelen.

“Als de kiezer ons weer een mandaat geeft, zal het aan werk en daadkracht ook in 2025-2030’ niet ontbreken,” besluit Ward Kennes.

 

Ward Kennes

Deel dit artikel